Maszka jelmez

Maszka jelmez

Mikulás gyorstalpaló

2019. november 12. - Maszka Jelmezkölcsönző

Közeledik a december és ezzel kezdődnek az Ünnepi előkészületek. Ebben az időszakban számos Mikulás ünnepség kerül megrendezésre; óvodákban, iskolákban, sporteseményeken, cégeknél stb. Egy ilyen alkalomról nem hiányozhat más, mint maga a Mikulás, Mikulás pedig nincs Mikulás ruha és kiegészítők nélkül. Ezzel a bejegyzéssel egy kis segítséget nyújtunk ahhoz, hogy megfelelő jelmezt tudj választani az adott rendezvényre.

 

Üzletünkben 25 különböző Mikulás jelmez kölcsönözhető. Ahhoz, hogy kiválaszthassuk a legmegfelelőbb ruhát a Mikulás számára, végig kell gondolnunk, hogy az ünnepség milyen anyagi és energia befektetéssel jár, amit a Mikulás koronáz meg. Ő az, aki a legdrágább kincseinknek - a gyermekeknek ajándékot oszt, ezért fontos, hogy a jelmez hitelesnek hasson és gyermekeink szemében misztikus és varázslatos maradjon az élmény. Akkor dolgoztunkjól, ha a gyermekek nem ismertékfel a jelmez alatt rejtőző személyt.

Két alaptípusú jelmezt különböztetünk meg. Az egyik az európai verzió; ez alatt a hazánkban is hagyományosnak mondható majdnem földig érő kabátot értjük. Ennél a típusnál arra kell odafigyelni, hogy a kabát hossza megfelelő legyen, az alját ne húzza a földön. A legjobb, ha a boka magasságában van az alja, mert az sem megfelelő, ha rövid a kabát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A másik típus az amerikai. Ez a fajta jelmez rövidebb kabátból és nadrágból áll. Alaptartozék hozzá a sapka, az öv és a kamásli. A kabátnak comközépig kell érnie, hogy a derekunkon lévő vastag övvel szépen mutasson.

 

 

Fontos megemlítünk a kiegészítőket, ezekkel tudjuk színesíteni a Mikulás megjelenését. Legnépszerűbb termékeink egyike a Mikulás pocak azok számára, aki esetleg nem érzi magát "Mikulás alkatnak". ;-) Ezen kívül tudunk botot, csengőt és zsákot isbiztosítani.

 

Paróka és szakáll külön vásárolható, higiéniai okok miatt kölcsönözni sajnos nem lehet őket. Boltunkban különböző árnyalatú és fazonú választható. Amennyiben Mikulásunk sokat fogja viselni vagy évekig szeretnék használni, akkor érdemes a jobb minőségűt választani.

 

FONTOS! Annak érdekében, hogy minél több ünnepséget tudjunk segíteni jelmezeinkkel, a kölcsönzési idő a Mikulás hetében lerövidül.

 

Végül egy jó tanács: a kölcsönzést ne tartogasd az utolsó pillanatra! Foglald le minél előbb a jelmezt, hogy be legyél biztosítva és az ünnepség előtti napokon már nyugodt szívvel végezd el az utolsó simításokat. Foglalni e-mailben (info@maszka.hu) vagy személyesen tudsz üzletünkben.

 

Árakért és egyéb információkért látogass el honlapunkra (katt a képre)

 

 

Kellemes készülődést kívánunk!

 

Maszka Team

A bejegyzés trackback címe:

https://maszkajelmezkolcsonzo.blog.hu/api/trackback/id/tr2215303226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása