Maszka jelmez

Maszka jelmez

Mikulás Ünnepség

2020. november 25. - Maszka Jelmezkölcsönző

Kedves Mikulások!

 

Az idén is teljes gőzzel vagyunk és csináljuk és az alábbiakkal egy kis segítséget szeretnénk nyújtani!

 

Mikulás ruha kiválasztásához az alábbiakat vegyétek kérlek figyelembe. Lényeg, a megfelelő szintű álcázás, hogy ne ismerjenek fel, de rémisztőnek sem szabad lenni! A gyereknél a cipőn, a kézen is bukik sokszor a meglepetés!

Az egyszerűtől a luxus minőségig jelenleg 26 féle Mikulás ruhából tudtok választani.

 

Adjuk meg a módját! Rábeszélésnek hangzik, de ezen ne spóroljunk! A gyerekeinkről, szeretteinkről van szó, ne egy piros "pizsamában" ácsorogjunk előttük!

 

A tökéletes ruha kiválasztásához a helyszíni próba fontos lenne, de személyes próba nélkül is elég jól be tudjuk lőni az öltözetet. Üzletünkben minden fajta ki van állítva, próba alkalmával a hozzá illő kiegészítőket is fel tudjátok venni. Természetesen a jelenlegi COVID által megkövetelt és a mindenkori higiénia betartásával.

(GLS futárral is tudjuk házhoz küldeni!)

 

Először a hagyományos hosszú palástos ruhákkal kapcsolatban néhány fontos dolog: ezeknél a ruháknál a méretet jó lenne pontosan belőni. A palást úgy fog jól kinézni, ha a cipő éppen, hogy kilátszik. Túl hosszú ruha balesetveszélyes, mert járás közben rálépsz az aljára, a túl rövid, bokalengető nem fog jól mutatni. A komplett hagyományos Mikulás öltözetben hosszú elől gombolós palást és hozzá illő sapka van.

 

A másik típus a nadrágos - rövid kabátos Mikulás változat esetén nagyobb mozgás szabadságunk van, benne lehet kerékpározni, lovagolni, stb és egy kis méret eltérés sem lesz annyira szembetűnő. A Mikulás kabát sem olyan rövid kabát, kb. comb középig érjen és ne legyen passzos. Ehhez a típushoz csizmát vagy saját cipőre húzható kamáslit adunk.

Ez az utóbbi komplett Mikulás öltözet kabát, sapka, nadrág, öv.

 

Mikuláshoz legtöbben az alábbi kiegészítőket szokták vinni, mondhatjuk úgy is, hogy az alap kiegészítők:

Mikulás szakáll egy fontos összetevő, ezzel az arcunkat nagyon jól tudjuk fedni. Általában 12 féle van raktáron, különböző minőségben, hosszúságban. Csak eladásra kínáljuk őket. A drágább szakállak moshatóak, jövőre is használhatóak.

Fehér kesztyűvel a kezeinket tudjuk elbújtatni, ezeket szintén csak eladásra kínáljuk.

Kölcsönözhetőek a bot, zsák, fogantyús csengő, stb.

 

Nézzetek szét az oldalunkon is,

a Mikulás jelmezeket itt láthatjátok, klikk a Mikulásra: Mikulás

 

Ezek után nem marad más hátra, mint fáradjatok be és válogassunk!

Éppen nem értek rá, akkor GLS futár viszi házhoz! Ebben az esetben a méreteket le fogjuk egyeztetni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://maszkajelmezkolcsonzo.blog.hu/api/trackback/id/tr316301278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása