Maszka jelmez

Maszka jelmez

HALLOWEEN 2020 COVID

2020. október 12. - Maszka Jelmezkölcsönző
maszkacovidw.jpg
COVID helyzetre való tekintettel a gyors és tökéletes kiszolgálás érdekében szeretnénk megkérni benneteket, hogy mielőtt eljöttök hozzánk nézzétek meg a kínálatunkat a weboldalunkon és írjátok fel a kinézett termékek cikkszámát! Cikkszámot a termék kép fölött találjátok, ezzel tudjuk a leggyorsabban beazonosítani!
Az üzletünkben törekszünk a tömörülés elkerülésére, ezért kérünk, hogy majd a legrövidebb idő alatt döntsétek el, hogy mit szeretnétek, a próba fülkében készített fotókra a reakciókat most ne ott várjátok meg, ezzel feltartjátok a várakozókat!
Amennyiben felkészületlenül érkezel üzletünkbe és sokan várakoznak, akkor csak minimális vagy egyáltalán nem tudunk helyet biztosítani a kínálatunk böngészésére, ha sokan vannak észre fogjátok venni és akkor ez lép életbe.
Kollégáink fognak segíteni az eligazodásban és a kiválasztott ruhák felpróbálásában, hogy gördülékenyen menjen a kiszolgálás folyamata.
A maszk használata kötelező, nincs időnk arra, hogy ennek szükségességén vitatkozzunk! Büntetést kell fizetni ellenőrzéskor.
Sorszámot kell húzni, ezzel szabályozni tudjuk az üzletben egy időben tartózkodó személyek számát. 1 sorszámmal 2 ember jöhet be.
Kézfertőtlenítés ajánlott a kihelyezett pumpás fertőtlenítővel.
Táskát vagy zacskót hozzatok magatokkal, hogy a földünkre is gondoljunk!
Várunk mindenkit szeretettel!
Maszka csapat

A bejegyzés trackback címe:

https://maszkajelmezkolcsonzo.blog.hu/api/trackback/id/tr4916236464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása