Maszka jelmez

Maszka jelmez

Családi jelmez ötletek #2

2021. február 12. - Maszka Jelmezkölcsönző

A több száz darabot számláló jelmeztárunkból ma ismét két családi jelmez ötletet hoztunk nektek. Természetesen egy-egy témából több jelmezünk is létezik, weboldalunkon több Kleopátra jelmez is megtalálható.

maszkafarsang_csaladijelmezegyiptomi.jpg

A másik családi jelmez ajánlásunk a foglalkozások témából került ki, sokan keresik ezeket a jelmezeket, ebből a kategóriában az egyik legnépszerűbb. Ez pedig nem más, mint a rendőr - rab párosítás.

maszkafarsang_csaladijelmezrendorrab.jpg 

Gyerek jelmez ötletek #2

Nemcsak felnőtt jelmezek találhatók meg nálunk, hanem bizony gyerek jelmezek is, a legkedveltebb témákban is. Egyik ilyen a Star Wars, szinte bármelyik karakter bőrébe belebújhatunk.

maszkafarsang_starwars.jpg

Kislányok számára pedig ajánljuk Disney hercegnő jelmezeinket, hiszen tudjuk mindenki szeretne hercegnő lenni, mi pedig valóra tudjuk váltani ezt az álmot jelmezeinkkel, legalább egy kis időre :)

maszkafarsang_disneyhercegno.jpg

Gyerek jelmez ötletek #1

A legjobban talán gyermekeink várják a farsangi időszakot, hiszen ilyenkor beöltözhetnek az óvodában vagy az iskolában és részt vehetnek egy kis mulatozáson.

A legutóbbi témánál maradva, ma bemutatunk néhány szuperhős jelmezt.

maszkafarsang_bosszuallok.jpg maszkafarsang_dccomics.jpg

 

További jelmezek böngészésére ajánljuk weboldalunkat, ahol kategóriákra bontva tudtok keresni jelmezeink között.

Páros jelmez ötletek #1

Ügyfeleink legtöbbször a szuperhős jelmezeinket keresik, így ez az egyik legnépszerűbb téma. Nem is csoda, hisz ki ne tudna azonosulni egy hőssel, aki az életet kockáztatva menti meg az emberek életét? De azért azt is be kell valljuk magunknak, hogy a hősök ellenségeivel is tudunk azonosulni és szeretjük őket.

Ez a téma szinte kimeríthetetlen, rengeteg variáció lehetséges. Most kettőt mutatunk.

maszkafarsang_parosaquaman.jpg maszkafarsang_parosjokerharley.jpg

 

Weblapunkon további jelmezek közül tudtok válogatni és kiválasztani a legjobb páros jelmezt.

 

Vince napi néphiedelem

Ismeritek a Vince napi hagyományokat? Az egyik a mai időjárás alapján jósol az őszi szüretre. Ezt olvashatjátok lejjebb a képen is.

A másik hiedelem - ami talán a legelterjedtebb - az úgynevezett vincevessző, amiből szintén az őszi szőlő szüretre következtetnek. Ezen a napon metszeni kell a szőlőből és ezeket a vesszőket vízbe állítani és várni, hogy kihajtson. Az alapján, hogy mennyi rügy lesz a vesszőn lehet következtetni arra, hogy bőséges lesz-e a termés.

maszkafarsang_vincenap.jpg

Mi a biztonság kedvéért este egy pohár borral hozzájárulunk az idei kedvező szüret sikeréhez.

 

Farsang 2021

az idei rendhagyó farsang miniben - COVID idején

maszkacovidw.jpg

Nyitva vagyunk, hordunk maszkot és van kézfertőtlenítőnk is és érintés mentesen is tudsz fizetni, meg minden amit szeretnél! :-))

Nagyon várjuk a COVID helyzet enyhülését és úgy néz ki, hogy még várat magára. Ezért fogadjátok meg ismét barátunk útmutatóját a fenti képeken.

COVID helyzetre való tekintettel a gyors és tökéletes kiszolgálás érdekében szeretnénk megkérni benneteket, hogy mielőtt eljöttök hozzánk nézzétek meg a kínálatunkat a weboldalunkon és írjátok fel a kinézett termékek cikkszámát! Cikkszámot a termék kép fölött találjátok, ezzel tudjuk a leggyorsabban beazonosítani!

Az üzletünkben törekszünk a tömörülés elkerülésére, ezért kérünk, hogy majd a legrövidebb idő alatt döntsétek el, hogy mit szeretnétek. Most nem tudunk helyet és időt biztosítani a próba fülkében történő fotózkodásra, a reakciókat most ne ott várjátok meg, ezzel feltartjátok a várakozókat!
Sorra kerültél, még mindig nem tudod mi szeretnél lenni és sokan várakoznak, akkor csak minimális időt és helyet tudunk biztosítani a kínálatunk böngészésére, ha sokan vannak észre fogjátok venni és akkor ez lép életbe.
Kollégáink fognak segíteni az eligazodásban és a kiválasztott ruhák felpróbálásában, hogy gördülékenyen menjen a kiszolgálás folyamata.
Sorszámot kell húzni, ezzel szabályozni tudjuk az üzletben egy időben tartózkodó személyek számát. 1 sorszámmal 2 ember jöhet be.
Kézfertőtlenítés ajánlott a kihelyezett pumpás fertőtlenítővel.
Táskát vagy zacskót hozzatok magatokkal, hogy a földünkre is gondoljunk!
Várunk mindenkit szeretettel!
Maszka csapat
süti beállítások módosítása